4buc Dentare Endo Diamant Cavitatea Sfaturi Pentru CIOCĂNITOAREA EMS cu Ultrasunete Scaler Piezo
  • Renovado

4buc Dentare Endo Diamant Cavitatea Sfaturi Pentru CIOCĂNITOAREA EMS cu Ultrasunete Scaler Piezo

RON 119.96

În stoc
Disponibil pentru su pedido

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4buc Dentare Endo Diamant Cavitatea Sfaturi Pentru CIOCĂNITOAREA EMS cu Ultrasunete Scaler Piezo Descriere
Caracteristici :
SB1 : Elimina calcifiere și rele material de umplere din cavitatea pulpa, consola camera pulpară.
E3 D : Elimina calcifiere și rele material de umplere din cavitatea pulpa, consola camera pulpară.
Lista de ambalare : E3 D*2+ SB1*2
Plata se accepta plata prin Pay Pal. Plata trebuie să fie trimis la noi în termen de 4 zile după ce ați cumpăra articole.
Livrare livrăm cu elemente de e-Mail de Aer pentru următoarele țări și regiuni : Hong Kong, Macao, Japonia, Coreea, Malaezia, Singapore, Australia, Noua Zeelandă, Belgia, Marea Britanie, Statele Unite ale americii, Danemarca, Finlanda, Irlanda, germania, Grecia, Italia, Luxemburg, Malta, Norvegia, Elveția, Suedia. În alte țări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru taxa de transport. Prin e-Mail de Aer, de obicei, durează aproximativ 14-21 de zile de lucru pentru a ajunge. Pentru acest articol, putem trimite în Brazilia, de obicei, despre 45-60 zile pentru a ajunge.
Condiții de Vânzare, În scopul de a se asigura că produsele noastre sunt sigure, steril și funcțională, toate acestea sunt strict examinat înainte de expediere. Încercăm toate eforturile pentru a se asigura că produsele noastre sunt de înaltă calitate și funcția de bine. Ne promitem că atât produsele și serviciile noastre vă va face să vă mulțumiți.
Despre Noi Ne-am dori să ne exprimăm dorința de a stabili un termen lung relație de afaceri cu tine în baza de calitate și beneficii reciproce. Veți primi un răspuns de la noi în termen de 24 de ore (usu. în zilele de lucru), după lăsându-ne un mesaj. Dacă doriți să știți mai multe despre noi sau produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne promitem că ambele elemente și servicii de la noi sunt cele mai bune. Vizitand magazinul nostru, veți afla ce este favorita ta.
Să Ne contactați, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice probleme,suntem întotdeauna gata să vă servească pentru a fi conținut.

Tip De Element:
Albirea Dintilor
Numărul De Model:
E3D
Ingredient:
SS
Nume De Brand:
yabangbang
Dimensiune:
Moderate
NET WT:
80g