Amstar 10W Qi Wireless Rapidă Încărcător Rapid fără Fir Încărcător de Telefon Mobil + Încărcare fără Fir Receptor pentru iphone și Android telefon
  • Renovado

Amstar 10W Qi Wireless Rapidă Încărcător Rapid fără Fir Încărcător de Telefon Mobil + Încărcare fără Fir Receptor pentru iphone și Android telefon

RON 67.00
RON 95.96

În stoc
Disponibil pentru su pedido

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


10 W Qi Wireless Rapidă Încărcător Rapid fără Fir Încărcător de Telefon Mobil + TI-Chip de Încărcare fără Fir Receptor pentru iphone și Android telefon
Despre încărcare wireless QI Principiul de Lucru
Qi Wireless charging device este împărțit în două părți. Unul este încărcător wireless Qi, celălalt este de încărcare wireless Qi receptor. Ele nu pot fi separate unul de altul. Dacă telefonul are un built-in de încărcare wireless Qi receptor, trebuie doar să cumpere un încărcător wireless QI. Dacă telefonul tău nu are built-in de încărcare wireless QI receptor, apoi, de asemenea, nevoie pentru a cumpara o sursă externă de încărcare wireless Qi receptor, astfel că telefonul mobil poate realiza de încărcare wireless Qi.
Să Acorde O Atenție
Rapid Încărcător Wireless Software-ul a fost Actualizat, Susține Samsung Galaxy S8 / S8+ pentru Încărcare rapidă Wireless.
Dacă telefonul tău nu are de repede tehnologie de încărcare wireless, puteți încărca doar la intervale regulate de încărcare wireless viteza(5 W).
Dacă telefonul nu are suport pentru încărcare wireless, cum ar fi seria i Phone, vă rugăm să cumpere corespunzătoare de încărcare interfață externă de încărcare fără fir receptor.
Încărcare fără Fir Receptor Utilizând TI (Texas Instruments)-Cip , TI-Cip asigură responsabil de stabilitate și de control al temperaturii, ca ai cunoscut, costul de TI-Chip este mult mai mare decât Altele Chip.
Unii clienți ne-a spus de încărcare este foarte lent sau unnormal. Asta este pentru că ei folosesc curent scăzut de perete încărcătoare și adaptoare. Vă rugăm să folosiți 5 V 2 A sau 9 V 1.67 UN încărcătoare sau adaptoare pentru a conecta wireless charging pad.
Sub existente, condițiile tehnice, încălzire este un fenomen normal atunci când încărcătorul este de încărcare. Nu de încărcare fără fir poate evita complet de încălzire a bobinei. Toate produsele sunt testate strict. Vă rugăm să le folosiți fără griji.
Parametrii De Produse
Intrare : DC 5 V/2 A, 9 V/1.67 O
Ieșire : DC 5 V/1.5 a 9 V/ 1.2 a
Încărcare Putere : 10 W (max)
Eficiență De Conversie : >73%
Distanta de transmisie : 6 -10mm (max)
Greutate : 60 g
Dimensiune : 98mm Diametru x 8 mm
Conținutul pachetului : 1 x Rapid Încărcător Wireless Qi 1 x USB Cablu 1 x Manual de Utilizare 1 x Wireless de Încărcare a Receptorului (Alege Kit)

culoare:
Cal Alb, Negru Incarcator
Plug Type:
doar încărcător
Compatibil Marca:
ZTE,SONY,LG,Meizu,Universal,xiaomi,Motorola,HTC,Samsung,Huawei,Nokia,Blackberry,Alte,Apple,Lenovo
Numărul De Model:
GY-68
Ieșire:
5V/1.5 A
De certificare a calității:
ROHS,CE,FCC
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie:
Qualcomm Quick Charge 2.0
Tip:
Încărcător Wireless
Interfață De Ieșire:
USB
Porturi USB:
1
Intrare:
5V/2A
Nume De Brand:
Amstar
Sursa De Alimentare:
USB