Comutare Audio Placa de 3.5 mm A / B, Intrare Audio Bloc Opțional Selectați Tipul de Ieșire a Modulului
  • Renovado

Comutare Audio Placa de 3.5 mm A / B, Intrare Audio Bloc Opțional Selectați Tipul de Ieșire a Modulului

RON 8.00
RON 8.48

În stoc
Disponibil pentru su pedido

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Descriere :
1. PCB dimensiune : 26*38*12mm 2. Comutator buton de ieșire/intrare model 3. Două de Intrare Audio A/B pentru O Ieșire Audio.Utilizatorul poate selecta O sau B pentru producția de buton. 4. O Intrare Audio la două de Ieșire Audio A/B. Utilizatorul poate selecta pe a sau pe B pentru a Iutput de buton. Pachetul Inclus :
1 x Audio de Comutare Placa audio de 3,5 mm de intrare a / B de Grup de intrare Comutator Selectați ieșire
Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Aliexpress nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4 PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Ali Express Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!
Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

DIY Consumabile:
Electrice
Numărul De Model:
3.5 mm
Nume De Brand:
diymore
Tip De Ieșire:
Pls verifica descriere