Cilindrul principal de frână Pompă Pentru Mitsubishi Pajero Pinin Montero IO MR370247
  • Renovado

Cilindrul principal de frână Pompă Pentru Mitsubishi Pajero Pinin Montero IO MR370247

RON 180.00

În stoc
Disponibil pentru su pedido

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Stimati Clienti,
Vă mulțumim pentru atenția dumneavoastră!
Aici sunt unele puncte trebuie să-ți arăt înainte de a face ordine :
1 . China Post este ieftin, dar va lua o lungă perioadă de timp, chiar luni. Prin urmare, vă rugăm să încercați să utilizați DHL sau Fedex dacă ai nevoie de o parte de urgență.
2 . Din moment special produsele pe care le vinde, nu este ușor pentru unii oameni pentru a confirma care parte este potrivit.
Aici este o singură cale pentru a se referi la (Doar pentru referință, vă rugăm să contactați pentru a obține ajutor dacă nu sunteți sigur dacă se potrivește) :
Găsi numărul de IDENTIFICARE, (17 numere, se referă la imaginea de mai jos), check-6-8 numere , el este modelul pe care îl vom lista pe titlu și detalii.
Cum ar fi : JMBSN CS3 A 9 U00**** ,modelul este CS3 A
JMBLY V98 W 8 J00**** ,modelul este V98 W
JMYLN CU5 W 6 J00**** ,modelul este CU5 W
3 . Puteți verifica partea veche , cu cea mai mare va fi numărul OEM.
Cum ar fi : MR204853, MB620532, 8619 A016, 1345 A069
4 . Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține ajutor dacă nu sunteți sigur dacă o parte se potrivește.
Despre livrare
1. Dacă sunteți în Brazilia, Argentina , Chile, Turcia, vă rugăm să furnizați CNPJ / CPF / numărul de TVA dacă trimite prin DHL/Fedex/UPS/TNT, sau vom schimba modul de transport maritim care să EMS, fără a informa.
2. Dacă vă aflați în Rusia , vă rugăm să furnizați numele dvs. complet .
3. Prin DHL/Fedex/UPS/TNT, va exista un cost suplimentar de 45 de dolari dacă adresa dvs. este la distanță unul , vom chang la EMS, dacă nu plătiți la distanță adresa cost suplimentar. (China Post Air Parcel dacă nu există nici EMS pentru țara dumneavoastră )
4. Noi promitem elementele sunt la fel ca ei au descris, dar avem dreptul de a modifica pachet neutru, fără logo-ul, care ar putea fi diferite, așa cum apare pe imagini. Sau ar putea fi de mare FISCALE trebuie să plătească.
5. În cazul în care parcela este nu a reușit livrate începând greșit sau lipsa necesar, informații de transport maritim, sau nu faci vămuire, noi nu va purta nici o responsabilitate.
Detalii Produs :
1. De Frână A Cilindrului Principal De Frână Pompa
2. Potrivit pentru Mitsubishi Pajero Pinin Montero IO
3. Numărul OEM : MR370247
4. De bună calitate cu preț rezonabil.
5. Avem altele de bună calitate piese OEM se potrivesc pentru Mitsubishi.
1 . Vă rugăm să contactați-ne pentru a obține ajutor dacă nu este sigur dacă elementul este potrivit pentru mașina ta.
2 . Ai putea adăuga elemente la cos pentru a salva costul de transport maritim în loc de
comenzi separat.
3 . Ca un distribuitori, putem oferi discount baza pe cantitatea de tine
nevoie. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie.
Acest produs se potrivesc pentru Mitsubishi :
Potrivit pentru : PAJERO PININ/MONTERO IO(EUR/PF (1999.08 - 2005.02) 1600/SCURT(4 WD) (H65 W) H65 W 1800/SCURT(4 WD) (H66 W) H66 W 4 G93 2000/SCURT(4 WD) (H67 W) H67 W 4 G94 1800/LUNG(4 WD) (H76 W) H76 W 4 G93 2000/LUNG(4 WD) (H77 W) H77 W 4 G94
Suntem specializati in piese auto se potrivesc pentru Mitsubishi Pajero, Outlander, Lancer, L200 și așa mai departe.
Produse condus de bună calitate și preț rezonabil.
Pe termen lung, întreprinderile din Turcia, Brazilia, America, Australia, Anglia, Franța .etc din cauza de bună calitate.
Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să ne contactați pentru a se asigura dacă nu puteți asigura că elementul este apt pentru masina ta, mai ales piesele exterioare.
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Vă rugăm să furnizați numele corect, adresa de livrare, Codul Poștal, numărul de Telefon , adresa de E-mail pentru a vă asigura că poate primi elementele cu informațiile pe care le furnizați. Acesta nu va fi de datoria noastră, și de plată nu va fi rambursat în cazul în care cumpărătorul nu furnizează corect informații de transport maritim.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună dacă există o problemă cu elementul?s de calitate, dar nu de utilizarea necorespunzătoare.

Nume De Brand:
KOWZE
Numarul Parte:
DL 370247
Schimb Numărul Parte:
MR370247
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
China
Tip De Material:
Semimetal
Altă Parte Numărul:
D-370247