PEDA YM40L-879 Motocicleta Topcase Non-Rupt PP Coada Cutie 48x42.5x30.5cm Scuter de Marfă Caz Transportatorul Cutie Topcases Cutie de Transport
  • Renovado

PEDA YM40L-879 Motocicleta Topcase Non-Rupt PP Coada Cutie 48x42.5x30.5cm Scuter de Marfă Caz Transportatorul Cutie Topcases Cutie de Transport

RON 556.00

În stoc
Disponibil pentru su pedido

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


ualtiy Motocicleta Topcase non-rupt PP Coada Cutie 28 L 39.5*39.5*30cm Scuter de Marfă Caz Dimensiune : 48x42.5x30.5cm Stabil caz de plastic Potrivit pentru toate scutere, motociclete, mopede si ATV-uri cu Porter Stropi dovada Rapid sistem de montare cu încuietoare și furt 2 Chei LARG Reflector ROȘU crește siguranța rutieră șuruburi de Fixare și șaibe sunt incluse în livrarea de mare valoare, cutii vin cu două chei și sunt complet rezistent la apa, ceea ce le face un ideal soluție de stocare.
Pentru siguranță și securitate universal cutii sunt realizate din inalta calitate PP. Calitatea de finisaj și componente utilizate împreună cu sportiv și aspectul elegant va face vehiculul dumneavoastră uite elegant și modern.
Păstrați toate elementele securizată și protejată, în timp, atât pe drum cât și a parcat mașina. Inovatoare universal placa de bază și montarea kit-ul inclus permite ușor de montat.
Motocicleta ta are nevoie pentru a fi potrivit pentru portbagaj pentru a fixa placa de montare. În unele cazuri, de foraj sau pot fi necesare modificări.

Lățime Produs:
40
Articol Greutate:
4.5
Tip De Material:
PP
Element De Lungime:
50
Numele Modelului:
YM40L-879
Nume De Brand:
PEDA MOTOR
Înălțime Element:
30
cutie pentru bagaje:
coada cutie