De înaltă calitate 24CM fund Plat din fonta Friptura tigaie de modă veche manuală fără acoperire tigaie friptura
  • Renovado

De înaltă calitate 24CM fund Plat din fonta Friptura tigaie de modă veche manuală fără acoperire tigaie friptura

RON 200.20

În stoc
Disponibil pentru su pedido

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


China fabrica de aprovizionare
24 CM fund Plat din fonta Friptura tigaie de modă veche manuală fără acoperire tigaie friptura
Produsele vor fi trimise prin
AE_Standard/SPSR/CPAM/AE_Premium/EMS/Fedex/TNT/UPS/DHL/ETC.Voi alege una mai buna metoda de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.
Ai nevoie doar de a alege cel mai mic transport de marfă.
Greutate netă : 2 KG
Atunci când vei ajunge fontă produs. verifica daca produsul este sau nu rupt din timp de transport. Dacă vremea este foarte rece, atunci când vei ajunge coletul inapoi din exterior, nu pune wok-ul direct pe foc, La temperatura camerei pentru o perioadă de timp cu Privire la bunurile greutate Fiecare lot pot fi diferite în greutate, Aceasta nu va afecta calitatea bunurilor de UTILIZARE :
După oala de fiert : o Nouă oală de fontă trebuie să fie fiert înainte de utilizare!
După cum este descris mai jos :
În primul rând,curat oală nouă bine. În al doilea rând, călește-o la foc mediu până când nu există nici apă în ea. Apoi se reduce la foc mic(nu se stinge)și se toarnă niște ulei de gătit. Ridica un țesut cu betisoarele sau o pensă. De asemenea, puteți dip țesutul în unele ulei pentru a unge fiecare colț al vasului pentru 3 până la 5 minute în loc de ungerea cu ulei dar fii atent fierbinte. Dacă aveți de porc, vă sugerăm să utilizați-l pentru a termina etape menționate mai sus. Oala poate fi folosit în mod normal după răcire naturală.(Procesul de oala de fiert pot fi efectuate de peste si peste din nou. De două ori sau de trei ori, este cea mai buna recomandare.)
Pentru că este nou, ceva sfaturi trebuie să fie utilizate pentru a face să fie lipeasca în faza inițială de a utiliza. Călește-o la foc mare, după ce a fost curățat până când nu există apă în ea. Se toarnă niște ulei de gătit la foc mediu, dupa ce este complet uscat. Adauga unele ingrediente după ulei de căldură. Cina pot fi fierte la foc mic sau mediu. Astfel se economisește timp, efort și bani.(ultra-puternică capacitate de stocare de fonta. Foc mediu, se aplică după ce potul fiind de mare încălzită sau va duce la pierderea de substanțe nutritive, cu mare căldură.) Potul ar trebui să fie spălate curat și uns cu un strat subțire de ulei vegetal, după ce a fost folosit pentru a face mai bine pentru a utiliza.
Notă : produsele Alimentare ar trebui să fie eliminate de îndată ce este gătit pentru a evita rugina și fier miros.
Apă caldă ar trebui să fie folosit pentru a curăța oală și călește în apă după ce a fost folosit. Este mai bine să frotiu un strat de ulei vegetal.
Dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, frotiu un strat subțire de ulei vegetal peste ea în conformitate cu pașii de oală de fiert.
Daca este ruginit, degresare tampon înmuiat niște sare poate elimina rugina si mirosul. Acesta poate fi recuperat nou prin efectuarea pașii de oală de fiert.
nu folosiți detergent,nu folosi o perie de metal pentru a curăța wok

Tip:
Tigăi
certificare:
CIQ
Nume De Brand:
FERICIT CZY
Tip Wok:
Non-acoperire
Capac Vas De Tip:
Fără Acoperire Oală
Tip De Metal:
fonta
Tigăi Tip:
Tigăi & Grill Tigăi
Numărul De Model:
24JG
Material:
fonta
de acoperire oală:
NA
Caracteristică:
Eco-Friendly
Aplicabile Aragaz:
Generale de Utilizare pentru Gaze și Aragaz cu Inducție