Original Joyetech EGO-ul AIO Cutie Kit 2ml Capacitate Atomizor BF SS316 Bobinei și 2100mAh Built-in baterie joyetech AIO Kit
  • Renovado

Original Joyetech EGO-ul AIO Cutie Kit 2ml Capacitate Atomizor BF SS316 Bobinei și 2100mAh Built-in baterie joyetech AIO Kit

RON 68.00
RON 116.00

În stoc
Disponibil pentru su pedido

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Joyetech e Go-ul AIO Cutie de Start Kit - 2100m Ah e Go-ul AIO Cutie, fiind all-in-un singur stil, acordă inovatoare anti-scurgeri structura cu 2 ml de e-suc de capacitate. Acesta este alimentat de un 2100m Ah built-in baterie. Împotriva accesului copiilor, structura este aplicat, pur și simplu răsuciți capacul cu presiune. Este simplu și convenabil de a folosi cu mai multe buzunare indicator lumini. Culori Multiple, schimbătoare, autocolante, și simplitatea și eficiența tot face e Go-ul AIO Cutie destul de popular și unic.
Caracteristici :
All-In-UN singur Stil
Inovatoare de scurgere rezistenta la tehnologie
Protectie rezervor sistem de blocare
Lumini LED cu 7 culori schimbatoare
Multicolor autocolante pentru opțiunile
Ajustare de afluxul de aer Conținutul Pachetului 1 x baterie e Go AIO Cutie -2100 în-a construit baterie 2 x BF SS316-0.6 ohm MTL. 1 x Spirală 1 x mustiuc Transparent purtător de cuvânt 1 x Cablu USB 1 x Quick Start & de Carduri de Garanție de Perimetre
Dimensiuni : 23mm x 43mm x 97mm
Baterie capacitate : 2100m Ah
Capacitate atomizor : 2 ml
Rezistență : 0.6 ohm
Culoare : Negru/Negru, Negru/Gri, Negru/Roșu, Alb/Galben, alb/Alb Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila. Ghid De Utilizare
Alege Culoarea : În power-starea oprit, apăsați lung butonul de foc pentru a opri indica lumina sau trecerea printre culori de rosu, galben, verde, albastru, indigo, alb sau violet.
Ajustare de Afluxul de Aer : Rotirea fluxului de aer inel pe partea de sus capacul în sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic pentru a regla aerul de admisie. Fluxul de aer de admisie va fi mai mare atunci când ambele semne se potrivesc cu fiecare alte. Rotiți-l cu 90 de grade la stânga sau la dreapta va ajunge la minim afluxul de aer.
E-suc de umplere : Apăsați capacul de sus pentru a deșuruba atomizor capac, apoi se injectează lichidul direct în arcuită slot.
NOTĂ :
1.Vă rugăm să nu completați dincolo de max linie pentru a evita overflow atunci când reasambla.
2. Vă rugăm să se scurgă câteva picături de e-suc de la cap atomizor înainte de prima utilizare, pentru a evita dry burn.
Încărcare : pur și Simplu încărcați e Go-ul AIO Cutie de conectarea cu un calculator sau un adaptor de perete printr-un cablu USB. Atunci când este complet încărcată, indicatorul luminos al butonului se va stinge. Pentru Sfaturi nu vin cu lichide, nu se vand separat. Joyetech e Go-ul AIO Cutie bobina este compatibil cu CUBIS. Poti cumpara BF Înlocuirea bobinei. Vă sugerăm să utilizați 0.6 ohm BF SS bobina cu e Go-ul AIO Cutie.

Tip:
cu baterie
ecran de afișare:
No
Firmware Upgradabil:
No
Material:
Metal
Încărcător USB:
Da
Nume De Brand:
JOYETECH
Numărul De Model:
eGo-ul AIO Cutie de Start Kit
Model Compatibil:
BF Bobina Filtru
Din:
JOYETECH
culoare:
Negru/Negru, Negru/Gri, Negru/Roșu, Alb/Galben, Alb/Alb
Dimensiune:
23mm x 43mm x 97mm
Capacitatea Bateriei:
2100mAh
Capacitate Atomizor :
2ml
Rezistenta:
0.6 ohm
stil:
All-In-One
afluxul de aer:
aer inflowAdjustable
Greutate netă:
210g